Rólunk

Honda márkakereskedésünkben nyugat-európai színvonalú körülmények között várjuk kedves Ügyfeleinket, ahol a Honda kínálat teljes modellpalettáját megtalálhatja, valamint szakértői, minőségi szervizszolgáltatokat kap magasan képzett szakembereinktől, akik informatikai és számítógépes diagnosztika segítségével végzik munkájukat, így biztos lehet benne, hogy gépjárműve a legjobb kezekben van.

Szolgáltatási rendszerünket, telephelyeink arculatát és nyitva tartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy kivívjuk Ügyfeleink maximális elégedettségét. Válasszon Ön is minket, hiszen Ügyfeleink nálunk mindent egy helyen intézhetnek: az értékesítés mellett teljes körű hitelügyintézés, tartós bérlet, flottakezelés, biztosítási ügyintézés teszi teljessé az értékesítési szolgáltatásainkat. Ezen kívül foglalkozunk még használt autó és bizományos értékesítéssel, gépkocsi beszámítással, értékbecsléssel és szervizeléssel. Márkaszervizünk pedig magasan képzett szakemberekkel, professzionális eszközökkel és kedvező árral áll az Önök rendelkezésére.

Kényelmes, klimatizált, wifivel felszerelt ügyfélvárónkban a szervizelés ideje alatt kényelembe helyezve magát olvashatja a kihelyezett újságokat, böngészhet az interneten vagy dolgozhat laptopján.

Válasszon minket, ha új Honda gépjárművet vásárolna vagy ha meglévő gépjárművét vinné szervizbe. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Honda márkakereskedésünk Székesfehérvár jól megközelíthető helyén, a Tesco hipermarket közelében, a McDonald’s és az AGIP benzinkút mellett helyezkedik el. A Szent Flórián körútról, az AGIP benzinkútról nyíló szervizúton lehet megközelíteni, ahol számos, kizárólag Ügyfeleink részére fenntartott parkolóhely biztosítja a kényelmes parkolást. Várjuk szeretettel Önt és autóját!