Új autó értékesítés

Cégünk a legújabb Honda paletta bemutatása mellett tesztvezetési lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára.

Értékesítő kollegáink személyre szabott kondíciókkal, kedvezményekkel és megoldásokkal várják Önt.

Márkaszerviz

Hivatalos Honda márkaszervizünk a legkorszerűbb technológiával és képzett szakemberekkel áll az Ön, és gépjárműve rendelkezésére. Munkatársaink készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek. Kedvezményes ajánlattokkal várjuk Önt és gépjárművét.

Előzetes egyeztetés esetén lehetőség van a szerviz idejére díjmentesen szerviz cseregépjárművet igényelni. Szerviz programunk keretén belül egyedi árakat és kondíciókat biztosítunk.

Szerviz szolgáltatásunk során lehetősége van VIP kártyát igényelni, mely további előnyöket, kedvezményeket jelent az Ön számára.További részletek munkafelvevő kollegáinknál.

Központi telefonszám: +36 22 500 986

Alkatrész értékesítés

Autóját csak az ismerheti igazán, aki gyártotta. A Honda alkatrészek garantálják a biztonságot, megbízhatóságot, a teljesítményt és a kényelmet. Az eredeti alkatrészek az autók tervezésével együtt, magas minőségi követelmények szerint kerültek kifejlesztésre.

Hazánkban egyedülállóan nagy alkatrész és tartozék raktárkészlettel rendelkezünk. Első sorban eredeti alkatrészeket tartunk legszélesebb választékban, de természetesen utángyártott alkatrészek beszerzésére is van lehetőség. Raktárkészleten nem levő alkatrészeket a megrendelést követően, legkésőbb 4 napon beszerezzük